Med en kampagnefilm kan du gennem en kort og oplysende film sprede et budskab til din ønskede målgruppe. Det er ikke længere kun ministerier eller styrelser der kan have brug for at sprede et budskab, som for eksempel igennem Rådet for Sikker Trafiks ”Kør bil, når du kører bil” kampagner.

Virksomheder er også begyndt at lave kampagnefilm som en slags sofistikeret markedsføring i stedet for, eller som supplement til, deres sædvanlige reklamevideoer. Igennem disse ønsker virksomhederne at skabe noget opmærksomhed omkring en kampagne de håber skaber salg. Virksomheden Momondo, er et godt eksempel med deres The DNA Journey, som skabte en masse opmærksomhed, både i Danmark og i udlandet.

 

Hvordan kan en kampagnefilm hjælpe dig?

En kampagnefilm er en overbevisende måde at sprede dit budskab på. En tilgang kan være at sænke en tendens. I den forbindelse vil man måske fokusere på den negative konsekvens en handling kan have, hvilket ofte kan være en øjenåbner for mange, og bidrage til at folk ønsker at ændre deres vaner. Så hvis du sælger cykelhjelme, kan fokus på ulykker være en måde at booste salg af cykelhjelme på.

Eller hvis du vil lave en lignende markedsføringsstrategi som Momondo med enten en produktserie eller en service du tilbyder, så er det stadig vigtigt at komme med et budskab. Det kan være noget man ikke øjeblikkeligt forbinder med virksomheden eller produktet, så det kan skaber noget interesse. Men det er en fin balancegang, så kontakt os mere end gerne og vil kan tage en snak om dine muligheder.

 

Nagel Film står klar til at producere din kampagnefilm

Hvis du ønsker at få produceret en skarp og professionel kampagnefilm, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring med at tilrettelægge disse former for film, og vil allerede ved indledende samtale gå igennem hvilket budskab du ønsker at viderebringe og om du ønsker effekter som speak eller brug af drone. Så giv os et kald på 31 20 30 23 allerede i dag.