En præsentationsfilm er en god måde at vise hvem I er som virksomhed. Den kan, ligesom en virksomhedsfilm, præsentere jeres historie og kompetencer, hvilket kan få jeres virksomhed til at fremstå mere åben og tilgængelig. Eller man kan også vælge at præsentere andre, mere konkrete, aspekter, såsom vision eller daglige arbejdsgange. Dette kan være oplagt, hvis man vil vække interesse hos en smallere målgruppe, som for eksempel potentielle samarbejdspartnere eller fremtidige medarbejdere.

Ved at få udarbejdet en præsentationsfilm, kan du visuelt appellere til den ønskede målgruppe på en anden og mere overbevisende måde end lange tekster vil kunne. Du får ganske enkelt skabt noget interesse for din virksomhed på en visuel og fængende måde.

 

En præsentationsfilm kan være jeres nye visitkort

Om du vælger at fokusere på et bredt eller smalt publikum, så er slutproduktet en fængende, unik og veltilrettelagt film, der kan bruges i flere anledninger. Med en præsentationsfilm liggende på forsiden af din hjemmeside får du, foruden nysgerrighed, skabt noget mere værdi til din hjemmeside ved at de potentielle kunder bruger ekstra tid på hjemmesiden. Ved at se filmen fra start til slut, så skulle seeren også helst være overbevist, at din virksomhed kan leve op til det de hører og ser, og i sidste ende lede til et salg. Derfor er det vigtigt, at en præsentationsfilm er kort og appellerende, så kunden ikke mister interesse i mellemtiden.

Ud over at lægge præsentationsfilmen på jeres hjemmeside, så kan du også medbringe den på messer og forretningsmøder, hvor levende billeder indledningsvis ofte bedre kan fange folks opmærksomhed. Og når du har deres opmærksomhed, er de ofte mere modtagelige for dit budskab.

 

Hvorfor NagelFilm?

Når du beslutter dig for at få lavet en præsentationsfilm hos Nagel Film, så får du en unik og professionel lavet film, der fortæller omverdenen hvem I er som virksomhed, og hvordan I kan hjælpe jeres potentielle kunder med deres behov. Vi står klar til at rådgive dig, så tag kontakt til os på 31 20 30 23 allerede i dag, og lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan præsentere din virksomhed i form af en præsentationsfilm.

Se nogle af vores referencer for ideer til hvordan vi kan hjælpe dig med en præsentationsfilm.