En profilfilm er kort sagt en film, der bliver vist på profilen af din hjemmeside. Det vil sige, at en profilfilm vil være noget af det første, din kunde ser, når han eller hun kommer ind på din hjemmeside. Det er en stor fordel, da levende billeder ofte siger mere end en lang tekst. En film er ikke alene med til at fange øjet på kunden, men kan også formidle din virksomheds budskab langt lettere og bedre, end en almindelig tekst vil kunne det. Desuden fastholder en film kunden på hjemmesiden i længere tid, hvilket vil give dig bedre mulighed for at sælge dig selv og din virksomhed til kunden, og derfor vil en profilfilm i sidste ende kunne styrke dit salg.

 

Vi tilbyder profilfilm

Hos Nagel Film har vi stor erfaring med profilfilm, og vi er helt klar over, hvor store fordele film kan have for en hjemmeside og en virksomhed. Vi ved, hvad der sælger, og derfor kan vi også lave din film sådan, at den tiltrækker netop den målgruppe, som du ønsker at ramme med dine services. En film kan nemt og hurtigt formidle din virksomhed, samtidig med at den kan bruges på alle platforme – både på hjemmesiden, sociale medier samt på møder og messer. En profilfilm kan derfor være med til at styrke og øge dit salg på mange forskellige måder.

 

Vil du vide mere?

En profilfilm skal være helt unik – og vi kan være med til at skabe en indbydende og professionel film til dig. Første skridt i skabelsen af en film handler om, at vi skal lære dig og din virksomhed at kende, så vi kan formidle dit budskab bedst muligt. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 31 20 30 23, så vi kan få os en snak om, hvad en profilfilm kan gøre for dig.