En bryllupsvideo er i sin simpleste form en video, der er optaget på bryllupsdagen, og er et fantastisk supplement til de sædvanlige bryllupsfotos. En professionel tilrettelagt video kan vække mange minder, når man genlever den store dag igennem levende billeder og lyd. Flere og flere bryllupspar vælger at gøre brug af bryllupsvideoer, og det er en fantastisk gave at give sig selv til årene fremadrettet, som man altid vil kunne kigge tilbage på.

Derfor er det ofte vigtigt, og nødvendigt, at vælge en professionel videograf til jobbet frem for et familiemedlem, der helst skulle nyde begivenhederne som gæst. Når man vælger at gøre brug af en videograf til at filme bryllupsdagen, så har man mulighed for at fange de små øjeblikke og detaljer bag kulisserne, men også en hel stemning der opstår når man samles for at hylde kærligheden.

 

Forevig den store dag med en bryllupsvideo fra Nagel Film

Står I overfor den store dag, og kunne I tænke jer at gøre noget ekstra for at bevare de dejlige minder? Så er I kommet til det rette sted. Hos Nagel Film ønsker vi at forevige de vigtige øjeblikke for brudeparret samt deres gæster. Vi følger jer i jeres forberedelser på selve dagen, og er tilstede gennem de mindeværdige øjeblikke fra I siger ja til festlighederne der følger.

Efter vi har pakket kameraerne ned, så tager vi tilbage til kontoret og redigerer dagens klip. Og når vi har færdigredigeret klippene, modtager I en gennemarbejdet bryllupsvideo med lyd og underlægningsmusik, der fanger stemningen fra den store dag. I kan herefter genleve dagen når I har lyst.

Kunne I tænke jer at høre mere og booke Nagel Film til den store dag, så er I meget velkommen til at kontakte os på 31 20 30 23, og vi kan snakke nærmere om jeres ønsker.