Droner hører fremtiden til – og droner har givet helt nye muligheder inden for luftfotos. I dag kan man ved hjælp af en drone få optagelser i overraskende høj kvalitet set fra luften. Droneoptagelser kan derfor både bruges til at optage billeder til profil- og virksomhedsfilm, ligesom de kan bruges til at inspicere konstruktioner og bygninger, hvor man ellers ikke kunne komme til. Droneoptagelser kan blandt andet bruges til inspektion af vindmøller, tage, ejendomme og lignende.

 

Professionelle film med droneoptagelser

Hos Nagel Film flyver vi drone med dronebevis fra Trafikstyrelsen. Det betyder, at vi har tilladelse til at optage billeder i høj kvalitet fra luften, både i og uden for byen. Det kan give en helt ny dimension til dine profil- og virksomhedsfilm. Derudover kan vores droneoptagelser også bruges til at inspicere dine ejendomme. Desuden kan dronerne også tage fotos i høj opløsning, så vores drone kan også bruges, hvis du af den ene eller anden grund ønsker billeder taget fra luften.

 

Ring til os og hør mere om droneoptagelser

Droner giver kort sagt helt nye muligheder inden for det fag, der hedder billede og video. Vi kan bruges luftoptagelser til at sælge din virksomhed ved hjælp af profil- og virksomhedsfilm. Uanset hvad du kan bruge vores droneoptagelser til, træder vi gerne til. Vi følger alle opstillede regler og gør brug af en uddannet og certificeret dronepilot. Når det kommer til droner og droneoptagelser, er vi altså det oplagte valg. Hvis du vil høre mere om droner, droneoptagelser og om, hvad du kan bruge dem til, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til en snak på telefon 31 20 30 23.