Vores priservideoproduktion er skræddersyet til dit behov. Vi har lavet videoproduktioner for små og store virksomheder og kan helt sikkert finde en løsning, som passer til dig. Prisen afhænger af, om du har brug for en længere video med droneoptagelser, speak og grafiske løsninger eller en helt kort præsentation i levende billeder og musik. Begge dele kan være et fantastisk blikfang på Facebook, i biografen eller på din hjemmeside.

En lækker virksomhedsfilm kan styrke dit brand!

En video giver et levende og konkret indtryk af din virksomhed og kan være med til at forlænge besøgene på din hjemmeside. Der er ingen tvivl om, at både private og professionelle kunder er blevet vandt til visuelle indtryk, og derfor er de levende billeder et vigtigt element i markedsføring i dag. Men videoproduktion og pris skal selvfølgelig hænge samme, og derfor arbejder vi hos Nagel Film målrettet på at producere noget, som giver din virksomhed værdi og i sidste ende øger dine salgstal.

 

Prisen afhænger af den konkrete videoproduktion

Vi går meget op i at tilpasse både videoproduktion og priser til dit behov. Og derfor kan vi bedre give dig et bud, når vi kender omfanget af den videoproduktion, som passer til din virksomhed.

 

Til eksempel får du op til 60 sekunders film for 7.495 kroner eksklusiv moms. Det inkluderer:

  • 2 timers optagelse i FULL HD kvalitet
  • Redigering af optagelserne
  • Rettighedsfrit underlægningsmusik
  • Op til 60 sekunders færdig film til brug på hjemmeside eller sociale medier

 

Skal vi lave din næste kampagnefilm?

 

Videoproduktioner til gode priser

En god speak, flotte grafiske løsninger eller brug af droneoptagelser kan være det, som giver mening i din virksomhed, eller som får netop jeres video til at skille sig ud. Hos Nagel Film ved, at forskellige typer af film og produktioner har forskellige effekt. Det kan vi rådgive dig om, og selvfølgelig finde en god pris på.

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt Rasmus på 31 20 30 23 eller rasmus@nagelfilm.dk og få svar på dine spørgsmål eller en snak om den opgave, du vil have løst.