PRÆSENTATIONSFILM

I en præsentationsfilm kan du vise de sider af din virksomhed, du er allermest stolt af.
KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM
I en præsentationsfilm kan du vise de sider af din virksomhed, du er allermest stolt af. Det kan være alt fra din vision og arbejdsgange til medarbejdere eller bestemte produkter. En præsentationsfilm er oplagt at bruge ved udvalgte lejligheder som messer, årsmøder, generalforsamlinger eller forretningsmøder. Her kan de levende billeder være det, der fanger dit publikums interesse og gør, at de husker netop din præsentation.

Hos Nagel Film foregår planlægning og produktion i tæt samarbejde med dig og din virksomhed, så resultatet matcher dine ønsker og hjælper dig med at nå dine mål.

Hvordan finder vi en pris?

Præsentationsfilm kan gøre rekrutteringen lettere

Er du ude efter en afgrænset målgruppe, kan præsentationsfilmen være et godt valg. Ved at vise, hvordan din virksomhed er som arbejdsplads, kan du arbejde med employer branding og gøre det lettere at tiltrække de rigtige medarbejdere både øjeblikkeligt og i fremtiden.

Måske ønsker du at gøre din virksomhed interessant for potentielle samarbejdspartnere, investorer eller at positionere dig i forhold til konkurrenter. Også her kan præsentationsfilmen sætte fokus på de produkter, områder eller arbejdsgange, som gør din virksomhed til noget særligt.

Endelig kan den rigtige film være en del af dit salgsarbejde og gøre det lettere for dine sælgere at give fremtidige kunder et overblik over, hvad din virksomhed tilbyder.

Vi når i mål med dine ønsker til en præsentationsfilm

Når vi arbejder for dig, sørger vi for en god kommunikation, at oplevelsen er positiv og processen forståelig hele vejen igennem. Vi har produceret mere end 200 film, og derfor ved vi, at vi kan levere et produkt, som du stolt kan have med, når du eller dine medarbejdere repræsenterer virksomheden i forskellige sammenhænge. Vi gør meget ud af at involvere dig og din virksomhed i produktionen, så vi når i mål med de ønsker og forventninger, I har.

Lad profilfilm fungere som levende visitkort!

Med en præsentationsfilm fra Nagel Film får du det allerbedste udgangspunkt for din præsentation, dit salg eller for at rekruttere medarbejdere i fremtiden. Kontakt Rasmus på 31 20 30 23 eller rasmus@nagelfilm.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Udpluk af tilfredse kunder vi har hjulpet med præsentationsfilm

Se et udpluk herunder.
NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.