REKLAMEVIDEO

En reklamevideo kender de fleste af os fra fjernsynet. Det er alletiders måde at synliggøre en virksomhed, samt dens produkter og services.
KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM
En reklamevideo kender de fleste af os fra fjernsynet. Det er alletiders måde at synliggøre en virksomhed, samt dens produkter og services. Reklamer med et produkt, et tilbud eller en kampagne bliver oftest vist i mellem TV programmerne eller måske endda smidt op på den helt store skærm i biograferne. Ens for alle medier er: at videoerne ikke må være for lange, og at det endelig budskab skal være en handling til at gøre noget, såsom at købe et produkt, tilmelde sig dit fitness center eller noget helt tredje.

Hvad kan du bruge en relamevideo til?

Hvis du har et produkt du skal have skabt noget interesse omkring, så kan en reklamevideo være den rette løsning. Ud fra hvilket medie I ønsker at videoen bliver vist på, er der nogle kriterier man skal tage højde for. Længde er den vigtigste faktor. Både fordi, at for lange reklamer kan virke som et irritationsmoment for mange og så taber man hurtigt den mulige kunde, og derudover kan det koste mange penge at få vist sine reklamevideoer på TV og i biograferne.

Budskabet i reklamevideoen skal være at skabe et behov. Et behov for at købe netop det produkt seeren har set i videoen, og det leder til øget salg for din virksomhed. Reklamevideoer er også en god måde for din virksomhed at vise et bredt publikum, hvordan man kan bruge dit produkt og hvordan det kan sammensættes med andre produkter, osv. Mulighederne er mange når man begynder at tænker på ens overordnede salg.

Hvordan kan Nagel Film hjælpe med jeres reklamevideo?

Hos Nagel Film har vi erfaring med at lave videoer til mange forskellige anledninger, og vi kan helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed hvis I har et produkt, et tilbud eller en kampagne I ønsker at få lavet en reklamevideo til. Ud fra dine ønsker, så finder vi en måde hvorpå vi kan overbevise tanke om køb til handling. Kontakt os på 31 20 30 23, og lad os tage en indledende snak om jeres muligheder, og hvor I ønsker reklamevideoen skal blive vist.

NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.