KAMPAGNEFILM

En kampagnefilm er en stærk måde at brænde igennem med et budskab på.
KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM
En kampagnefilm er en stærk måde at brænde igennem med et budskab på. Om du vil oplyse og informere din målgruppe, påvirke deres holdninger eller have dem ud af stuerne og ned i din butik, så kan Nagel Film hjælpe. Vi producerer kampagnefilm, der med lækre billeder og overbevisende visuelle virkemidler rammer lige præcist din målgruppe og i sidste ende hjælper dig med at nå dine mål.

Se her, hvordan vi finder en pris!

Kampagnefilm med wauw-effekt

I dag behøver du ikke nødvendigvis købe dyre biografreklamer eller den bedste sendetid på TV2 for at få et budskab ud til mange mennesker. Med Youtube, Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn har du dine egne kanaler og kan ramme meget specifikke målgrupper gennem computerskærme og telefoner. Derfor er kampagnefilm heller ikke længere kun for politikere og store virksomheder med imponerende budgetter. Tværtimod er det en oplagt kommunikationsform på sociale medier, hvor man med flotte billeder og enkle, stærke effekter kan nå rigtig langt.

Vil du have en mere generel præsentation af din virksomhed?

En klassisk kampagnefilm er ofte en del af en større kampagne, der udrulles i en afgrænset periode. Her spiller filmen samme med budskaber og udtryk i andre medier. Men en kampagnefilm kan også på egen hånd skabe wauw-effekt. Ved at sætte fokus på et emne, som publikum ikke umiddelbart forbinder med din virksomhed, kan du fange deres opmærksomhed på en raffineret og utraditionel måde. Denne type kommunikation er naturligvis en hårfin balance, som vi med mange års erfaring i branchen kan hjælpe jer med at finde.

Kampagnefilm, som passer til dig og din målgruppe

Når vi arbejder for dig, er kan du være sikker på, at den endelige film afspejler det, din virksomhed står for. Du vil opleve, at dit budskab og målgruppe er i skarpt fokus, at vi lytter til dine ønsker, og at vi sørger for et godt samarbejde i hele processen. Samtidig arbejder vi hurtigt og konstruktivt, så vi når i mål til tiden.  Kontakt Rasmus på 31 20 30 23 eller rasmus@nagelfilm.dk og få en snak om, hvad der passer til din virksomhed.

NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.