PROFILFILM

En profilfilm fortæller kort sagt, hvem I er, og hvad I laver.
KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM
En profilfilm fortæller kort sagt, hvem I er, og hvad I laver. Formålet er, at kunder, interesserede og besøgende på jeres hjemmeside på en nem og og indbydende måde kan finde ud af, hvad I kan hjælpe dem med. Profilfilmen har ikke et direkte salgsbudskab, men skal selvfølgelig gerne øge din omsætning på langt sigt. Hos Nagel Film producerer vi video, som afspejler din virksomheds værdier og kernekompetencer og dermed styrker dit brand. Vi har altid for øje, at vores produkter skal give vores kunde og deres kunder værdi. Derfor er det en god forretning at lade os producere dine film.

Hvad er prisen på en profilfilm?

Profilfilm er ikke til at komme udenom

De gammeldags reklamefilm er ikke så effektive, som de var engang. Profilfilm derimod er den nye dreng i klassen inden for markedsføring i levende billeder. Det er nemlig en fortælling, som er flot, interessant og måske endda overraskende, og som opleves langt mindre anmassende end de klassiske reklamefilm. Derfor ser folk typisk med i længere tid, og det giver dig længere taletid. Samtidig kan en god video fastholde besøgende på din hjemmeside, og det har sammen med en række andre ting betydning for din placering i Google søgeresultater.

Brug præsentationsfilm til employer branding!

Endelig er lyd og levende billeder langt mere effektive kommunikationsformer end traditionelle still-billeder og tekst. Vi husker simpelthen bedre de ting, vi har set på film, fordi det går mere rent ind i den menneskelige hjerne. Der er altså masser af gode grund til at få lavet en profilfilm til din hjemmeside, sociale medier eller præsentationer. Men der er også masser af gode grunde til at vælge Nagel Film som din producent.

Vil du vide mere?

Hos Nagel Film former vi en værdibaseret fortælling om din virksomhed, som er unik og personlig. Vi har blik for, hvordan fordelene ved din virksomhed kan formidles visuelt, og med over 200 produktioner i bagagen har vi stor erfaring med at sætte billederne sammen til flotte fortællinger. Kontakt Rasmus på 31 20 30 23 eller rasmus@nagelfilm.dk, og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Udpluk af tilfredse kunder vi har hjulpet med film

Se et udpluk herunder.
NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.