VIRKSOMHEDSFILM

En virksomhedsfilm giver på få minutter svar på, hvad din virksomhed står for.

KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM

En virksomhedsfilm giver på få minutter svar på, hvad din virksomhed står for, og det er et format, som kan bruges i virkelig mange sammenhænge. Med en virksomhedsfilm giver du kunder og omverden et levende og dynamisk indtryk af din virksomhed. Den kan være et vigtigt element i brandingen af din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at den passer til jeres stil, værdier og kernekompetencer. Samtidig må udtrykket gerne være personligt og unikt for din virksomhed.

Hvad koster en virksomhedsfilm hos os?

Virksomhedsfilm giver længere besøg på din hjemmeside

Lader du en virksomhedsfilm være det første, besøgende møder på din hjemmeside, har du et rigtig godt kort på hånden. Video fastholder nemlig besøgende i længere tid end tekst, og det giver dig ikke kun større chance for at den besøgende bliver til en kunde, men også bedre placeringer i Google søgeresultater.

De resultater opnår man selvfølgelig ikke med en hvilken som helst video. Hos Nagel Film sikrer vi et indbydende og professionelt udtryk, som både tiltrækker opmærksomhed og giver de vigtigste informationer.

Er du mere til kampagnefilm, så læs med her!

På sociale medier kan en film være det blikfang, der skal til, for at folk lægger mærke til dig mellem feriekonkurrencer og kattevideoer. Hos Nagel Film går vi efter et dynamisk udtryk og bruger gerne både makro- og droneperspektiv for at fastholde seeren så længe som muligt. Det er også med til at give dine kunder og besøgende end endnu bedre oplevelse med din hjemmeside og markedsføring.

Kontakt os og hør mere

Hos Nagel Film guider vi dig gennem produktionen og sørger for en god og forståelig kommunikation igennem hele processen. Vi er vilde med at lave virksomhedsfilm, og det, tror vi, man i sidste ende kan se på vores produkter. Ring eller skriv til Rasmus på 31 20 30 23 eller rasmus@nagelfilm.dk for at høre mere!

NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.