Erhvervsfilm

Nagel Film tilbyder at producere jeres næste erhvervsvideo.
KONTAKTSE MERE
NAGEL FILM

Erhvervsvideo – nå dine kunder

Nagel Film tilbyder at producere jeres næste erhvervsvideo. Vi har bred erfaring med flere forskellige brancher og kan derfor også lave en video til jer. En erhvervsvideo er en oplagt tilføjelse til virksomhedens hjemmeside da den giver en sjældent mulighed for, i levende billeder, at vise hvad det er virksomheden kan tilbyde.

Det er bevist at hvis man har en video på sin hjemmeside forøger man brugerens gennemsnits tid på hjemmesiden med op til 1 minut. Det gør at brugere af hjemmesiden har yderligere tid til at overveje jer som fremtidig samarbejdspartner.

Hvis jeres virksomhed er aktiv på de sociale medier kan en erhvervsvideo i særdeleshed og være en bonus for hvor mange leads I generer via diverse platforme. Dette bunder i at de sociale platforme i højere grad er blevet omkring levende billeder der fortæller en historie. Folk klikker oftere på en video kontra et billede, men man skal huske at have det rigtige indhold i videoen og det er her vi kan hjælpe jer.

Er der optagelser der kræver luftbilleder er dette ikke et problem da vi er certificerede droneoperatør, hvilket gør os I stand til at optage eller ufremkommelige lokationer og bygninger uden besvær.

Har i behov for en erhvervsvideo der promovere et produkt eller jeres virksomhed som helhed, så er I velkommen til at kontakte os.

NAGEL FILM

Referencer

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Se et udpluk af vores referencer her.